Register   Username:    Password:      Log me on automatically each visit
Forum Indeks   Search  FAQ  
   
    Log in to check your private messages
SkjaldeDebat -> Diverse ->
Meet-O-Matic - en smart måde at planlæge mødedatoer på
 
Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Rikke Munchkin Sørensen

Se fuldt billede
Posts: 1566
Nørrebro
Digter-skjald

Post #1 Posted: Sun May 28, 2006 22:54    Post subject: Meet-O-Matic - en smart måde at planlæge mødedatoer på
  Et forum er en god ting, men det er ikke det meste smarte/overskuelige sted at snakke frem og tilbage om, hvilke datoer der passer hvem bedst.

Derfor vil jeg gerne henlede opmærksomheden på et nifty lille sted på nettet, der er perfekt, når en del mennesker skal finde den dato, der passer flest bedst.

Det er meget nemt at bruge, og i al sin enkelhed går det ud på, at "mødelederen" (den, der i første omgang foreslår datoer)  gør følgende:

1. Går ind  på www.meetomatic.com, udfylder et par felter meget logisk og derefter krydser af i alle de datoer, hvor det ville være en mulighed at mødes.

2. Videresender den mail, han/hun får fra Meetomatic til alle potentielle deltagere. Deltagerne går så ind på det link de får og krydser de datoer af, hvor de kan (alle datoer de kan! Ikke bare dem, der lissom passer bedst agtigt...)

3. Mødelederen holder øje med folks svar via en nem og overskuelig oversigt, som bl. a. viser, hvilke datoer der er mest velegnede (og opprioriterer bestemte menneskers deltagelse, hvis mødelederen gør dem til VIP'er derinde)


Okay, det blev en lidt lang forklaring på noget, som virkelig er meget simpelt og overskueligt. Jeg regner med selv at gøre brug af det inden længe, og så kan nogle af jer da i hvert fald få det afprøvet Smile
Hop til top
Send private message
Display posts from previous:   
   SkjaldeDebat -> Diverse Page 1 of 1
Reply to topic

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
 
   
   

Forum Indeks   Search  FAQ  

p h p B B