Register   Username:    Password:      Log me on automatically each visit
Forum Indeks   Search  FAQ  
   
    Log in to check your private messages
SkjaldeDebat -> Fejl på skjaldesang ->
problemer med indlæg og tekst
 
Reply to topic
View previous topic :: View next topic  
Christian Colberg

Se fuldt billede
Posts: 1036

Diktator-skjald/ Folkevalgt samba-tyran

Post #1 Posted: Sat Jan 21, 2012 2:43    Post subject: problemer med indlæg og tekst
  Er jeg den eneste der oplaver at HTML koderne  kommer med i mine indlæg?<br /><br />mvh<br />Colberg
Hop til top
Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Rikke Munchkin Sørensen

Se fuldt billede
Posts: 1566
Nørrebro
Digter-skjald

Post #2 Posted: Sat Jan 21, 2012 10:28    
  Nej jeg gør også. Det er meget forstyrrende, men jeg troede jeg var den eneste eller at det bare var min browser (Firefox) - har ikke testet andre, men ville da morderlig gerne læse indlæggene som noormalt igen :-)
Hop til top
Send private message
Morten Koborg

Se fuldt billede
Posts: 408
Nykøbing F.
Messing-skjald

Post #3 Posted: Sat Jan 21, 2012 13:31    
  Jeg har samme problem. Bruger Explorer.
Hop til top
Send private message Send e-mail
Jakob Skræp


Posts: 24
Viborg

Post #4 Posted: Sat Jan 21, 2012 15:22    
  Det problem har jeg også haft on/off siden jeg begyndte at bruge siden.<br />
<div style="margin-left: 40px;">- Browser: Firefox<br /></div>
<div style="margin-left: 40px;">- OS: Windows / Ubuntu<br /><br /></div>
Der er næsten garanti for at problemet opstår hvis man vil lave et link, eller lige frem indsætte en YT-video.<br /> <br />VH<br />/Skræp
Hop til top
Send private message
Rikke Munchkin Sørensen

Se fuldt billede
Posts: 1566
Nørrebro
Digter-skjald

Post #5 Posted: Mon Jan 23, 2012 0:17    
  Hvornår begyndte du at bruge siden, Jakob?<br />For mig er det nemlig et relativt nyt problem (en uge eller to siden), men til gengæld temmelig konsekvent.
Hop til top
Send private message
Lise Rasmussen

Se fuldt billede
Posts: 601
Odense
Manga-skjald

Post #6 Posted: Mon Jan 23, 2012 18:15    
  Tester i Chrome:
http://www.fyens.dk/

http://www.youtube.com/watch?v=dC9eLNhenY8


Det virkede ret godt...
Hop til top
Send private message MSN Messenger
Lise Rasmussen

Se fuldt billede
Posts: 601
Odense
Manga-skjald

Post #7 Posted: Mon Jan 23, 2012 18:17    
  Til gengæld er mit profilbillede forsvundet, men måske er det bare blevet spist af den side jeg nu lagde det på for tusind år siden...
Hop til top
Send private message MSN Messenger
Nickie Kühnel

Se fuldt billede
Posts: 50


Post #8 Posted: Mon Jan 23, 2012 23:09    
  Test 2:
http://www.youtube.com/watch?v=xgBJk2vGwQU&feature=BFa&list=PL134E27E3DA585003&lf=mh_lolz

Prøvevisningen viser det korrekt. Og har ikke set kode indblandet i skreven tekst.
Jeg bruger også Chrome, og mangler lige som Lise også mit billede :/
Hop til top
Send private message
Rikke Munchkin Sørensen

Se fuldt billede
Posts: 1566
Nørrebro
Digter-skjald

Post #9 Posted: Tue Jan 24, 2012 2:54    
  Alle billeder ser ud til at være forsvundet... jeg ser i hvert fald ingen i denne tråd (i Firefox) :-/
Hop til top
Send private message
Jakob Skræp


Posts: 24
Viborg

Post #10 Posted: Tue Jan 24, 2012 15:25    
  @Rikke<br /><br />Jeg begyndte at bruge siden i dec '07 - og som skrevet så har jeg haft problemet on/off lige fra begyndelsen.<br />Det store problem er at det er en periodisk fejl, så man er aldrig helt sikker på hvornår den kommer, bortset fra når der er en YT-video indblandet, så er den sikker.
Hop til top
Send private message
Nickie Kühnel

Se fuldt billede
Posts: 50


Post #11 Posted: Tue Jan 24, 2012 19:12    
  Jeg har lige talt med min kæreste som programmerer.
Ud fra et kast på siden, siger han at html koder er korrekte, men at det virker som om der i indstillingerne er gjort således at siden viser koderne.
Hop til top
Send private message
Christian Colberg

Se fuldt billede
Posts: 1036

Diktator-skjald/ Folkevalgt samba-tyran

Post #12 Posted: Tue Jan 24, 2012 22:39    
  Jeg har talt med Kristian om det, og han kigger på det =)
Hop til top
Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Kristian Nielsen

Se fuldt billede
Posts: 288
Svebølle
Hygge-skjald

Post #13 Posted: Tue Jan 31, 2012 23:01    
  Jeg har kikket på det og kan ikke lige finde forklaringen på hvorfor det lige pludseligt er opstået.
Avartars (profilbillederne) var slået fra, det er slået til igen.
htmleditoren der virker i nogle browsere og ikke i andre er slået fra, indtil den kan blive opdateret, da den ikke umiddelbart er strengt nødvendig.
Hop til top
Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
   SkjaldeDebat -> Fejl på skjaldesang Page 1 of 1
Reply to topic

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
 
   
   

Forum Indeks   Search  FAQ  

p h p B B